Kategóriák

Hegesztőgép I-MIG 320-4 PULSE CW IQ LINE Centroweld Megtekintés nagyban

Hegesztőgép I-MIG 320-4 PULSE CW IQ LINE Centroweld

CW-IQIMIG320-4PCWSYN

Raktáron

ÁFA: 27%

Nettó ár: 1 217 855,00 Ft‎

1 546 675,85 Ft‎ / db (bruttó)

Centroweld IQ LINE egy európai gyártású hegesztőgép- család, amely a legnehezebb ipari körülményekre lett kifejlesztve. Ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa számítását egy új hegesztőgép kiválasztásakor, két fő irányvonalat követve alakítottuk ki portfóliónkat.

A T-MIG elnevezésűeket azoknak ajánljuk, akik szerint a hagyományos, transzformátoros hegesztőgép a megoldás. A T-MIG- ek manuális, fokozatkapcsolós vagy szinergikus változatban készülnek. Az I-MIG hegesztőgépeinket pedig olyan szakembereknek kínáljuk, akik az inverteres berendezésekre esküsznek. Itt szintén választható az alap manuális, a szinergikus, valamint az impulzus változat is. MULTIMIG- ünk pedig egy olyan kombinált, színes kijelzős, magyar nyelvű hegesztőgép, amellyel minden hegesztési folyamat elvégezhető, könnyű tömege miatt pedig kifejezetten külsö munkákra ajánljuk, de természetesen műhelykörülmények között is megállja a helyét.

- - - - -

A Centroweld I-MIG 320-4 PULSE CW IQ LINE egy inverteres, kompakt fogyóelektródás, szinergikus, impulzusos (MIG/MAG) és MMA hegesztőgép. Állítható szinergikus vagy kézi üzemmód. Digitális kijelző. Azonnal előhívható job- ok száma: 6. Kiváló hegesztési tulajdonságok vegyes vagy CO2 gázzal. Folyamatos feszültségszabályozás. 2/4/4spec ütem. Állítható elő- és utó gázáramlás, visszaégés, induló sebesség. 4 görgős huzaltoló. MMA mód: D 4,0 mm- es elektródáig. Fékek az első kerekeknél. Vízhűtésű. Munkakábel csatlakozó: euro. Cseh gyártmány.

Az I-MIG típusok paraméterei:

30 további termék ebben a kategóriában: