Kategóriák

Hegesztőgép T-MIG 320-4 CG IQ LINE Centroweld

CW-IQTMIG320-4CG

Raktáron

ÁFA: 27%

Nettó ár: 587 903,00 Ft‎

746 636,81 Ft‎ / db (bruttó)

Centroweld IQ LINE egy európai gyártású hegesztőgép- család, amely a legnehezebb ipari körülményekre lett kifejlesztve. Ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa számítását egy új hegesztőgép kiválasztásakor, két fő irányvonalat követve alakítottuk ki portfóliónkat.

A T-MIG elnevezésűeket azoknak ajánljuk, akik szerint a hagyományos, transzformátoros hegesztőgép a megoldás. A T-MIG- ek manuális, fokozatkapcsolós vagy szinergikus változatban készülnek. Az I-MIG hegesztőgépeinket pedig olyan szakembereknek kínáljuk, akik az inverteres berendezésekre esküsznek. Itt szintén választható az alap manuális, a szinergikus, valamint az impulzus változat is. MULTIMIG- ünk pedig egy olyan kombinált, színes kijelzős, magyar nyelvű hegesztőgép, amellyel minden hegesztési folyamat elvégezhető, könnyű tömege miatt pedig kifejezetten külsö munkákra ajánljuk, de természetesen műhelykörülmények között is megállja a helyét.

- - - - -

A Centroweld T-MIG 320-4 CG IQ LINE egy hagyományos, transzformátoros, három fázisú, kompakt, fogyóelektródás hegesztőgép. Digitális kijelző. Fokozatkapcsolós beállítás. 4 görgős huzaltoló. 2/4 ütem. Up/Down hegesztőpisztoly támogatás. Pont és intervallumhegesztés. Elektronikus huzalsebesség visszajelzés. Állítható elő- és utógázáramlás. Gázhűtésű. Munkakábel csatlakozó: Euro. Cseh gyártmány.

A T-MIG típusok paraméterei:

T-MIG%20g%C3%A9pek%20t%C3%A1bl%C3%A1zatt

30 további termék ebben a kategóriában: