Kategóriák

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

 A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll!

 Üzemeltetői adatok

Cégnév: Centrotool Szerszám Nagykereskedelmi Kft.

Székhely: 1102 Budapest, Halom u. 1.

Adószám: 12221220-2-42 

Cégjegyzékszám: 01-09-565681 

Szerződés nyelve: magyar 

Elektronikus Ügyfélszolgálat: centrotool@centrotool.hu 

Telefonos Ügyfélszolgálat: +36-1-262-4408

 


Rendelési információk

A vásárlás feltétele a Webáruházban történő regisztrálás. A partnereink regisztrációt cégünk munkatársai végzik, ha még nem rendelkezik felhasználói névvel, vásárlás előtt kérjük, vegye fel velük a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeken.

Partnereink bejelentkezés után a kedvezményes árakat látják.


A megrendelések feldolgozása

A megrendelést legkésőbb a beérkezést követő munkanapon feldolgozzuk.
A megrendelés feldolgozását követően egy visszaigazolást küldünk e-mailben, mely tartalmazza a 
rendelt termékek listáját és a számla végösszegét.

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!


A rendelés menete

 1. Jelentkezzen be a megadott felhasználónévvel és jelszóval.
 2. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket, majd írja be a darabszámot és helyezze a kosárba.
 3. Ha nem szeretne további termékeket vásárolni, kattintson a kosár ikonra. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát.
 4. Fizetési mód kiválasztása.
 5. Szállítási, számlázási adatok ellenőrzése.
 6. Az adatok megadását követően a „Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
 7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

 Szállítási feltételek

A Centrotool Kft. 2021-ban is szeretne Tisztelt Partnerei segítségére lenni, ezért eltöröltük az eddigi szállítási költség rendszerünket. Helyette logisztikai költségként minden kiszállításos számlán, legyen az MPL-es vagy túrajárat, stb 1.650 Ft+Áfa összeget számítunk fel, amennyiben a rendelés súlya nem haladja meg az 40 kg-ot.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy az 40 kg súlyt meghaladó rendelések esetén a szállítási költség összegéről érdeklődjenek kollégáinknál.

MPL futárszolgálattal történő kiszállítás esetén oxygénpalackot, turbo settet nem áll módunkban kiszállíttatni.

A szállítmányozáshoz kapcsolódó csomagolási költséget továbbra is cégünk vállalja, így partnereinknek ez nem okoz költségtöbbletet.

Fizetés:

 • Személyes átvétel esetén a Centrotool Kft székhelyén készpénzben, kártyával vagy Szállítási szerződés megkötése esetén banki átutalásra.
 • Kiszállítás esetén utánvétre vagy Szállítási szerződés megkötése esetén banki átutalásra.


Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előírt garanciát, szavatosságot biztosítjuk.


Elállás joga

A 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

A Vásárló az elállás jogát gyakorolhatja:

A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig. Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt küldi.

www.centrotool.hu a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.

A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Eltérő megállapodás hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:

 • Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
 • Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
 • Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.

A törvény további részleteinek megtekintése itt.

http:/net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor


Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeinek valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatáról, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak a megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által a www.centrotool.hu oldalon megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyed kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadóak.

Felek megállapodnak, hogy vitás ügyeket lehetőleg közös megállapodással rendelkezik, az esetleges peres ügyek eldöntéséhez a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét jelölik meg.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja www.centrotool.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.
Köszönjük vásárlását!

Centrotool Kft. csapata