Kategóriák

Hegesztőgép T-MIG 500-4 SYN SW IQ LINE Centroweld Megtekintés nagyban

Hegesztőgép T-MIG 500-4 SYN SW IQ LINE Centroweld

CW-IQTMIG500-4SWSYN

Raktáron

ÁFA: 27%

Nettó ár: 1 413 304,00 Ft‎

1 794 896,08 Ft‎ / db (bruttó)

Centroweld IQ LINE egy európai gyártású hegesztőgép- család, amely a legnehezebb ipari körülményekre lett kifejlesztve. Ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa számítását egy új hegesztőgép kiválasztásakor, két fő irányvonalat követve alakítottuk ki portfóliónkat.

A T-MIG elnevezésűeket azoknak ajánljuk, akik szerint a hagyományos, transzformátoros hegesztőgép a megoldás. A T-MIG- ek manuális, fokozatkapcsolós vagy szinergikus változatban készülnek. Az I-MIG hegesztőgépeinket pedig olyan szakembereknek kínáljuk, akik az inverteres berendezésekre esküsznek. Itt szintén választható az alap manuális, a szinergikus, valamint az impulzus változat is. MULTIMIG- ünk pedig egy olyan kombinált, színes kijelzős, magyar nyelvű hegesztőgép, amellyel minden hegesztési folyamat elvégezhető, könnyű tömege miatt pedig kifejezetten külsö munkákra ajánljuk, de természetesen műhelykörülmények között is megállja a helyét.

- - - - -

A Centroweld T-MIG 500-4 SYN SW IQ LINE egy hagyományos, transzformátoros, három fázisú, külön előtolós, vízhűtésű fogyóelektródás hegesztőgép. Robosztus kivitel, kifejezetten a nehézipar számára. Digitális kijelző. Fokozatkapcsolós beállítás. 4 görgős külön álló huzaltoló. Vízhűtésű. Összekötőkábel hossza: 5 méter. Munkakábel csatlakozó: Euro. Cseh gyártmány.

A T-MIG típusok paaméterei:

30 további termék ebben a kategóriában: